Денков недоумява как ГЕРБ могат да искат подкрепа от ПП-ДБ, докато вторите

...
Денков недоумява как ГЕРБ могат да искат подкрепа от ПП-ДБ, докато вторите
Коментари Харесай

Акад. Денков за разговорите с ГЕРБ-СДС: Не е ясно доколко всичко е театър, в който ние да послужим само за...

Денков недоумява как ГЕРБ могат да желаят поддръжка от ПП-ДБ, до момента в който вторите не са провели народен съвет: " Непрекъснато ГЕРБ се пробват да ни вкарат в цайтнот. Казват, че няма време. "

 

" Мария Габриел е положително решение да се търси позитивна развръзка. "

Имаме една седмица за осъществяване на мандата, би трябвало да я оползотворим, до понеделник ще кажем. Във вторник вечер решаваме дали ще подкрепим ГЕРБ, сподели още той. 

 

Ще поддържаме всичко, заложено в нашата стратегия. Нашата цел е да се промени България - без значение дали като ръководещи или съпротива. Ще поддържаме дейностите от националната програма, добави Денков.

 

Няма да има съдружно ръководство с ГЕРБ - оттова нататък има доста благоприятни условия, безапелационен бе представителят на " Продължаваме промяната " - " Демократична България ". 

 

За отстраняването на основния прокурор, Денков разяснява, че Иван Гешев трябвало доста от дълго време да си тръгне. Има опит за промяна на едно лице и не е ясно дали ще има някаква основна смяна. Трябва да се промени Конституцията и желаеме да забележим знаците, че това е допустимо да се случи, настоя акад. Николай Денков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР